Δ.ΡΑΚΙΝΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Τηλεπικοινωνιες αυτοματισμοι γραφειου

   Η εταιρεία μας  Δ.ΡΑΚΙΝΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. ,δραστηριοποιείται στον χώρο των  τηλεπικοινωνιών  και  λύσεων διαχείρισης εκτυπώσεων από το 1987. Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό με υψηλού επιπέδου εκπαίδευση, ώστε να μπορούμε να υποστηρίξουμε  κάθε  επιχειρησιακό  περιβάλλον.
 
   Η Δ.ΡΑΚΙΝΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. είναι Εξουσιοδοτημένος  Συνεργάτης της  Intertech A.E. (επίσημος εισαγωγέας Panasonic) προσφέροντας  λύσεις, ολοκληρωμένη εγκατάσταση, πλήρη τεχνική υποστήριξη σε ότι αφορά στα τηλεφωνικά κέντρα και στον αυτοματισμό γραφείου Panasonic. Παράλληλα, αναλαμβάνουμε το service κάθε ήδη εγκατεγκεστημένου εξοπλισμού.
Επίσης, η εταιρεία  Δ.ΡΑΚΙΝΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. είναι Επίσημος Αντιπρόσωπος της Xerox Hellas Α.Ε. παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις εξοπλισμού και υπηρεσιών, οι οποίες διασφαλίζουν τον έλεγχο του κόστους διαχείρισης εγγράφων και τη σημαντική μείωση των εξόδων κάθε επιχείρησης.
 
   Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε πλήρεις επιχειρησιακές λύσεις στους τομείς των τηλεπικοινωνιών και εκτυπώσεων  με γνώμονα την απόλυτη κάλυψη της κάθε ανάγκης των πελατών μας. 
 
   Οι αξίες μας, είναι η ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών, η  ειλικρίνεια σε όλες τις συνεργασίες μας, η  υπευθυνότητα προς τους πελάτες  μας και η επιχειρηματικότητα.
Βασικοί μας στόχοι είναι: 
 
• Το όνομά μας να γίνει συνώνυμο της σύγχρονης τεχνολογίας με συνεχή εξέλιξη σε ένα σύγχρονο περιβάλλον. 
• Η  άμεση εξυπηρέτηση και λύση των αναγκών του πελάτη, ώστε να διασφαλίζουμε μόνιμη και  συνεχή συνεργασία.
 
 
 
 
Η δική μας δουλειά βοηθάει την δική σας να γίνεται εύκολα και παραγωγικά!
 

 

Greek English
Intertech
xerox