::

Εγκατάσταση Τηλεπικοινωνιακών Συστημάτων

Σας ακούμε

Ένας πιστοποιημένος συνεργάτης μας έρχεται στο χώρο σας, καταγράφει τις ανάγκες επικοινωνίας σας, μελετάει τον τρόπο λειτουργίας σας, ώστε να σας προτείνει την ιδανικότερη λύση. Ο στόχος μας είναι να αυξήσετε την παραγωγικότητα και ο σκοπός μας, να μειώσετε τα λειτουργικά σας κόστη.

Σχεδιάζουμε μαζί

Έχοντας κατανοήσει πλήρως τις τωρινές αλλά και μελλοντικές ανάγκες σας, επιλέγουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό, τις εφαρμογές και τις τηλεφωνικές συσκευές, ώστε η λύση μας να είναι αποκλειστικά για εσάς.

Έφτασε η ώρα της Υλοποίησης

Δίχως να διακόψετε τις εργασίες σας, οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας, εγκαθιστούν και προγραμματίζουν το νέο σας τηλεφωνικό κέντρο, τις τηλεφωνικές συσκευές και τις εφαρμογές με βάση τις ανάγκες.

Σας Εκπαιδεύουμε

Με το πέρας της εγκατάστασης και αφού είμαστε βέβαιοι ότι το νέο σας τηλεπικοινωνιακό σύστημα λειτουργεί όπως πρέπει, εκπαιδεύουμε όλο το ανθρώπινο δυναμικό της επιχείρησής σας, ώστε να αξιοποιήσετε στο μέγιστο τις δυνατότητες του νέου σας εξοπλισμού.

Σας Υποστηρίζουμε

Το έργο μας και οι αξίες μας, δεν τελειώνουν εδώ! Οι πιστοποιημένοι τεχνικοί μας είναι δίπλα σας για να σας υποστηρίζουν και να σας συμβουλεύουν σε οποιαδήποτε μελλοντική σας ανάγκη τεχνικής υποστήριξης στον χώρο σας ή απομακρυσμένα.